Αναρτήθηκε από: Νικόλας | 15 Απριλίου 2006

Πήρα ποδήλατο!!!

Το νέο μου ποδήλατο (όχι ότι είχα και παλιό, το τελευταίο ποδήλατο που είχα ήταν ένα PEUGEOT αγωνιστικό, πρίν από 10 – 15 χρόνια!), είναι το GT Aggressor. Ότι πρέπει για τη πόλη που ζω (ειδικά τώρα με τους λόφους από σκουπίδια).

GT Agressor 2006

Αμάν, πια με αυτό το αυτοκίνητο. Parking αδύνατο να βρείς, τρείς ώρες για να διανύσεις απόσταση 1 χλμ. (ναι, ναι, κυκλοφοριακό έχουν και άλλες πόλεις εκτός από την γ@μ0αθήνα – ναι, ρε τη συχαίνομαι αυτή τη πόλη, τραβάς κανά ζόρι;) και ένας τροχόμπατσος πάντα εμφανίζεται τη στιγμή που δεν πρέπει.

Έκατσα και το σκέφτηκα … με τα λεφτά που έχω δώσει σε ένα χρόνο για κλήσεις παράνομης στάθμευσης, αφαίρεση πινακίδων, καβάλημα πεζοδρομίου, εκθείαση των Θείων (ναι και όμως είναι αδίκημα και σε τρέχουν), γρατζουνισμένες πόρτες, χτυπημένους προφυλακτήρες και πληρωμή parking με την ώρα, θα μπορούσα κάλλιστα να αγοράσω αυτή τη BMW.

E! το ποδήλατο μου βγήκε πιο φτηνό. Αν μάλιστα προσθέσω και τα λεφτά που θα κερδίσω από το γυμναστήριο που πλέον ΔΕΝ θα πηγαίνω, τότε, όχι απλά μου έρχεται φτηνά, αλλά θα βγάλω και κέρδος, όπερ σημαίνει περισσότερα τσιγάρα και ποτά για τη πάρτη μου!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: