Αναρτήθηκε από: Νικόλας | 17 Απριλίου 2006

Υποκλοπές VODAFONE

Αυτή την υπόθεση τη θυμάστε; Ρωτάω, γιατί το πιο πιθανό είναι να την έχετε ξεχάσει. Λίγο το σκήνωμα του Βησσαρίωνα, λίγο το ευαγγέλιο του Ιούδα, λίγο ότι έρχετε το Πάσχα και το μυαλό όλων είναι στο αρνί και τη μαγειρίτσα, λίγο το γεγονός ότι ως λαός έχουμε βραχυπρόθεσμη μνήμη (το έχει πεί άλλωστε και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – σοφή κουβέντα – όταν τρέχαμε αλλόφρονες να αποδείξουμε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική), ποιός να ασχολείται τώρα με το ποιός, πού, πότε και γιατί παρακολουθούσε την μισή Ελλάδα.

Το προηγούμενο Σαββατο η εφημερίδα "Ο Κόσμος του Επενδυτή" εμφάνισε τη λίστα με τους 200 υπαλλήλους της VODAFONE, οι οποίοι είχαν πρόσβαση στα κέντρα της VODAFONE. Η έκπληξή μου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη όταν είδα μέσα στα ονόματα και το όνομα συγγενή μου ο οποίος πράγματι εργάζετε χρόνια τώρα στη VODAFONE. Όχι, δεν "έπεσα από τα σύνεφα" – έχετε προσέξει πώς όλοι "πέφτουν από τα σύνεφα" όταν συμβαίνει κάτι που δεν περίμεναν. Μα καλά όλοι τόσο αιθεροβάμονες είναι πιά;! – και δεν έπεσα, γιατί απλά δεν θεωρώ παράλογο που μέσα στα ονόματα υπάρχουν τεχνικοί, ο ρόλος των οποίων είναι να συντηρούν αυτά τα κέντρα και να εξασφαλίζουν ότι θα λειτουργούν αδιάλλειπτα.

Άλλωστε σαν συνδρομητής της VODAFONE, ακριβώς αυτό θέλω, να υπάρχουν 200 και 300 αν γίνεται τεχνικοί, που να έχουν πρόσβαση στο κέντρο, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσω ποτέ πρόβλημα στην επικοινωνία μου.

Θεωρώ όμως παράλογο, ότι μια εφημερίδα, με τη δικαιολογία της αποκάλυψης της αλήθειας, δημοσιοποιεί προσωπικά (και φαντάζομαι και απόρρητα) δεδομένα. Γιατί, αν δεν κάνω λάθος, το πού δουλεύει κάποιος και τί δουλειά κάνει είναι απόρρητο προσωπικό δεδομένο.

Άλλωστε εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιοί έχουν πρόσβαση, εμένα με ενδιαφέρει να μάθω γιατί για ένα ολόκληρο χρόνο που κράτησαν κρυφό το θέμα, δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα, γιατί μετά από ένα χρόνο (υποτίθεται) ερευνών (χωρίς μάλιστα να έχουν τα ΜΜΕ στο κεφάλι τους) δεν κατάφεραν να βρούν ούτε τη μάρκα των τηλεφώνων σκιές και γιατί αφού αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, ακόμα ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα.
Δεν είναι δυνατόν να υπονοούν ότι για το χάλι αυτό, ευθύνεται αποκλειστικά η VODAFONE ή η ERICSSON ή ο Τσαλικίδης ή ο κάθε Τσαλικίδης.

Εσείς ευθύνεστε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, αλλά όπως είπαν και πρόσφατα οι ΑΜΑΝ "Ψηφίζουμε ΕΜΕΙΣ!"


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: