Αναρτήθηκε από: Νικόλας | 26 Μαΐου 2006

Όχι άλλο κάρβουνο!

Με αυτά και με άλλα, έχω να δώ τηλεόραση, από το τελικό της EuroVISSIoffon. Τί ευτυχία και χαρά, πόσο καλύτερες ήταν αυτές οι μέρες στη ζωή μου. Πόσες μαλακίες γλύτωσα δεν μπορείτε να φανταστείτε!

Έμαθα για το περιστατικό στο Αιγαίο, με τα F-16, από τους τίτλους των εφημερίδων και από τα blogs και διαπίστωσα για ακόμη μία φορά ότι 1. όλοι μισούν τα ΜΜΕ, 2. όσοι δεν θέλουν να σφάξουν τους Τούρκους και να πάρουν την Αγία Σοφία είναι κομμούνια, άθεοι και ανθέλληνες ενώ 3. όσοι θέλουν να σφάξουν τους Τούρκους και να πάρουν την Αγία Σοφία, είναι πατριώτες και γνήσιοι απόγονοι του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Περικλή κλπ.

Τί άλλο έμαθα;

Έμαθα, ότι το FIR δεν έχει σχέση με τον εθνικό εναέριο χώρο. Σε αυτή τη περίπτωση πιστεύω ότι παίζουμε με τις λέξεις, γιατί από τη μία πράγματι δεν έχει σχέση με εθνικά όρια και εθνικοπολιτικές διεκδικήσεις, αλλά από την άλλη, καθορίζει περιοχές ευθύνης. Όταν λοιπόν με κοινή συμφωνία, καθορίζεται υπεύθυνη η Αθήνα για αυτό που ονομάζετε FIR Αθηνών, τότε η Αθήνα έχει υποχρέωση να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πτήσεων σε αυτή τη περιοχή. Και όταν εννοούμε ασφάλεια, εννοούμε και ένα στρατιωτικό αεροπλάνο που κάνει ότι γουστάρει στη περιοχή ελέγχου σου.

Το FIR, είναι σαν τον δρόμο έξω από το σπίτι σου, δεν σου ανήκει, αλλά αν έρθει ο Χ μαλάκας και αρχίσει να χτίζει, θα πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία. Όταν έρχεται ο Υ μαλάκας με το μηχανάκι με τη κομμένη εξάτμιση και μαρσάρει, βγαίνεις έξω να τον "στολίσεις" (και καλείς την αστυνομία)

Έμαθα ότι σχέδια πτήσης δεν καταθέτουν τα στρατιωτικά αεροπλάνα. Αυτό είναι λάθος, καταθέτουν σχέδια πτήσης, αλλά όχι μεμονωμένα, αλλά μαζικά, 1 φορά το μήνα. Τί εννοώ, εννοώ ότι οι Τούρκοι μας στέλνουν 1 φορά το μήνα, μία λίστα – να τη πώ – στην οποία αναφέρεται σε ποιές περιοχές θα πετάξουν τα αεροπλάνα τους μέσα στο μήνα. Αναφέρεται το ύψος, ο αριθμός των αεροπλάνων και ο λόγος. Το ίδιο κάνουμε και εμείς, γιατί όπως θα έπρεπε να γνωρίζεται υπάρχουν περιοχές στο Αιγαίο (και κάποιες πολύ κοντά στη χερσαία Ελλάδα) οι οποίες ονομάζονται TASMO και είναι περιοχές στις οποίες οι Τούρκοι έχουν δικαίωμα, να εκτελούν πτήσεις, ασκήσεις και ότι θέλουν, αρκεί πρωτίστως να έχουν ενημερώσει. Το ξέρω γιατί αυτή τη δουλειά έκανα στο στρατό. Ενημέρωνα τις TASMO. (Ναι, είχα "βύσμα" και πήγα αεροπορία). Επίσης, οι Τούρκοι έχουν συγκεκριμένα σημεία εισόδου στο FIR Αθηνών, συγκεκριμένο "δρομολόγιο", συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέσα στις TASMO και συγκεκριμένα σημεία εξόδου.

Εδώ λοιπόν έγγυται και το τί εστί παράβαση και τί παραβίαση του FIR Αθηνών.

Παράβαση είναι όταν π.χ. οι Τούρκοι αντί για να μείνουν μέσα στη TASMO για 3 ώρες όπως είχε "συμφωνηθεί" και σε ύψος Χ, κάθονται για 4 ώρες και σε ύψος Υ.

Παραβίαση είναι όταν οι Τούρκοι έρχονται άσχετη μέρα σε περιοχή μη TASMO. Το σύνηθες σημείο εισόδου των Τούρκων όταν κάνουν παραβίαση είναι εκεί κοντά στη Κάρπαθο, για αυτό και όλο για τη Κάρπαθο ακούμε.

Και ένα τελευταίο, στο στρατό ήμουν σε ραντάρ και έβλεπα όλο το FIR Αθηνών.

Σημ. Όλα τα radar της Ελλάδος είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους (ένα δίκτυο radar) και δίνουν κοινή εικόνα, ασχέτως που βρίσκεσαι. Δηλαδή αν είσαι Πάρνηθα, βλέπεις και την εικόνα που δίνει η Κάρπαθος και την εικόνα που δίνει ο Χορτιάτης και την εικόνα που δίνει το Πήλιο. Όλα όμως τα ραντάρ ελέγχονται ουσιαστικά από το ΑΤΑ (Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας – ή το πολεμικό σκέλος της Αεροπορίας, γιατί το ΓΕΑ είναι μόνο για χειραψίες και δημόσιες σχέσεις).

Βλέποντας όλο το FIR, έβλεπα Τουρκικά αεροσκάφη να παραβαίνουν τις TASMO ή να παραβιάζουν το FIR, πάνω από 10 φορές ημερησίως. Ήμουν 18 μήνες σε radar και είδα εκατοντάδες παραβιάσεις και παραβάσεις (είδα και δικές μας παραβιάσεις και παραβάσεις). Ξέρετε πόσες φορές ανακοινώθηκαν παραβάσεις/παραβιάσεις στα ΜΜΕ; ΤΡΕΙΣ!!!!

Και οι τρείς ήταν σε περίοδο πολιτικών εξελίξεων, είτε σε εμάς, είτε στη Τουρκία.

Με απλά λόγια, μη τσιμπάτε! Όλα είναι ένα ψέμα που δυστυχώς παίζεται στις πλάτες μας και κοστίζει πολλά και σε λεφτά και σε ψυχές.

Θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι ο έλληνας πιλότος που χάθηκε πήγε άδικα. Πήγε άδικα, γιατί δεν υπερασπίζεται ούτε τα κεκτειμένα μας, ούτε τα σύνορά μας, ούτε τίποτα. Ένα πιόνι είναι δυστυχώς στη μεγάλη σκακιέρα των Τούρκων και Ελλήνων στρατηγών και πολιτικών.

Θα συμφωνήσω και με αυτούς που λένε ότι έχουμε γίνει οι φλώροι της Ευρωπαικής ένωσης, όλο ανωτερότητα και πνεύμα καλής γειτνίασης, αλλά η λύση δεν είναι ούτε να πάρουμε την Αγία Σοφία, ούτε να ανοίξει η σχολή της Χάλκης, ούτε να σφάζουμε τους πομάκους ή τους μουσουλμάνους της Θράκης, επειδή μία μερίδα εξ' αυτών δηλώνουν Τούρκοι (και εσύ το ίδιο δεν θα δήλωνες αν για χρόνια ολόκληρα ΔΕΝ σε δέχονταν σε Ελληνικό Παναπιστήμιο και σε θεωρούσαν Έλληνα κατά το ήμιση;)

Και μία απάντηση σε όσους θεωρούν ότι οι ανθέληνες, άθεοι, κομμουνιστές είναι η καταστροφή της πατρίδας μας, το μόνο που θα πω, είναι, ότι ο εν ζωή παπούς μου, ερχόμενος από τη Μικρά Ασία μαζί με την οικογένιά του, ήρθε αντιμέτωπος με μία Ελλάδα η οποία τον έστειλε εξορία, γιατί ήταν κομμουνιστής. Αυτός όμως μέχρι σήμερα, ευχαριστεί το Θεό ακόμα και για το νερό που πίνει και ποτέ δεν λείπει από την Κυριακάτικη Λειτουργία.

Λοιπόν, ξεκίνησα να γράφω το παραπάνω και τελικά στη πορεία τσαντίστικα. Τσαντίστικα με τους Ελληνάρες που τους φταίει η Καραχασάν και οι Τούρκοι για τα κακά του τόπου μας.

Ε! λοιπόν, να πάτε να γαμηθείτε! Εγώ είμαι Έλληνας και όλο μου το σόι είναι κομμουνιστές, αλλά δεν ψηφίζουμε ΚΚΕ και πλέον ούτε Συνασπισμό. Οι μισοί εξ, υμών δηλώνουν άθεοι και οι άλλοι μισοί πιστεύουν. Η γυναίκα μου είναι με το παλιό ημερολόγιο και εγώ δηλώνω αγνωστικιστής. Θεωρώ τον Καραμανλή καλό για παρέα, αλλά όχι για πολιτικό, τον Παπανδρέου καλό για να την λές στους "κολλημένους", αλλά όχι για πολιτικό. Θεωρώ ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα, αλλά ήταν 1000 φορές μεγαλύτερος πολιτικός, όπως και ο Μητσοτάκης. Η Παπαρήγα δεν κάνει ούτε για σκιάχτρο στο χωράφι και το ΚΚΕ έχει γίνει κόμμα αρχαίων (και στους ψηφοφόρους και στις απόψεις). Ο Συνασπισμός, για μένα, εξελλίσετε (για να μην πω, είναι) στην ουρά του ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα περιλαμβάνει πάντα ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΦΑΣΙΣΤΟειδή. Ο Καρατζαφέρης είναι μαλάκας και λαοπλάνος και όποιος ψηφίζει ΛΑΟΣ είναι τουλάχιστον ανεγκέφαλος. Η Ε.Ε. είναι το μεγάλο αφεντικό, αλλά λογοδοτεί στους Αμερικανούς. Όσοι συγχέουν το θρησκευτικό πιστεύω με την εθνική ταυτότητα έχουν το ίδιο επίπεδο μόρφωσης με τους Ισπανούς Ιεροεξεταστές. Η Ελληνική Εκκλησία (Χριστόδουλος & ΣΙΑ) είναι οι χειρότεροι δημαγωγοί της Ελλάδας και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους Ταλιμπάν και τους μουσουλμάνους φονταμενταλιστές. Οι περισσότεροι παπάδες είναι για σφαλιάρες και η δήλωση "άλλο καλός άνθρωπος και άλλο καλός χριστιανός" που λέγεται συχνά από τους μαυρότραγους αποδεικνύει ότι σκοπός τους είναι να διχάσουν και αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους με τα δικά τους μέτρα και σταθμά.

Και τέλος, δεν υπάρχει περισσότερο ή λιγότερος Έλληνας, μόνο περισσότερο ή λιγότερο μαλάκας.

Έλληνας ΔΕΝ γεννιέσε, γίνεσαι … μαλακοπίτουρα, γκέγκε;! Που μου διάβασες πέντε παραγράφους της Ελληνικής Ιστορίας, έμαθες και 2 αρχαίες λέξεις, είχες και τη "τύχη" να σε βουτήξουν σε μία κολυμπήθρα πρίν προλάβεις καλά καλά να δείς το κόσμο γύρω σου και μου έγινες Ελληνάς! Και το μόνο που κράτησες από την Ελληνική σου παιδεία είναι το "Πας μη Έλλην, Βάρβαρος".

Άι στο διάλο όλοι σας… είστε ακριβώς ότι μισείτε, μονομανείς σαν τους Εβραίους (αυτοί δεν είναι οι μεγάλοι εχθροί των Χριστιανών;) και άβουλα όντα σαν τους Τούρκους (αυτοί δεν είναι που έχουν τη σκιώδη κυβέρνηση των Στρατηγών;)

"Εμείς είμαστε το αγαπημένο έθνος του Θεού. Ήταν οι Εβραίοι, αλλά έκαναν τη μαλακία και σταυρώσαν το Χριστό, οπότε ο Θεός τα πήρε στο κρανίο μαζί τους και όταν έρθει η ώρα θα τους σκήσει το κωλοβέρδουλα!"

1973 χρόνια έχουν περάσει (2006-33, απλά μαθηματικά), αλλά μάλλον ο Θεός σκίζει αλλωνών τα κωλοβέρδουλα, γιατί οι Εβραίοι μία χαρά πηδάνε τους Παλαιστίνιους, φτιάχνουν πυρηνικά, απειλούν το Λίβανο, κάνουν σκόνη την Αίγυπτο, κλπ. και ούτε ένα φτύσιμο δεν τους έχει ρίξει ο Θεός.

"Οι Έλληνες δημιούργησαν τη Δημοκρατία και έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλο το πλανήτη."

Μάλιστα, ο Οδυσσέας και ο Αχιλλέας όταν πήγαν στη Τροία, πήγαν για να αποκαταστήσουν τη τιμή του φίλου τους του κερατά και όχι για να κατακτήσουν τη χώρα. Βεβαίως όπως είναι λογικό, πήγαν πάντα με δημοκρατικό τρόπο.

Ο Μέγας Αλέξανδρος όταν έσκιζε παρθένες στη Μέση Ανατολή (εγώ δεν πιστέυω ότι αυτό το παλικάρι ήταν πισωγλέντης), άφηνε πίσω του καμμένη γη, έσφαζε πλυθησμούς, υποχρέωνε τους κατακτημένους σε εξΕλληνισμό, το έκανε δημοκρατικά.

Ο Κωνσταντίνος ο Μεγας, όταν τον πλάκωσε η μάνα του στις σφαλιάρες και του έκοψε μαχαίρι τα παγανιστικά όργια που έκανε κάθε Κυριακή, με δημοκρατικό τρόπο έπεισε το κόσμο ότι κομμένος ο Δίας και η Ήρα, από εδώ και πέρα, μόνο Χριστός και Παναγία.

Κλείνω, με το εξής …

Ευτυχώς που η Ελλάδα δεν δημιουργήθηκε στηριζόμενη αποκλειστικά στους Έλληνες!


Responses

  1. […] Μετά το τελευταίο μου posτ, αναρωτήθηκα το εξής: "Μήπως είμαι τελικά ο μοναδικός που βλέπει πίσω από κάθε εθνικιστική έξαρση των Ελλήνων, τη χριστιανομανία τους και την εμμονή τους ότι όσοι είναι αλλόθρησκοι, είναι αυτομάτως εχθροί;" […]

  2. Tο φχαριστήθηκα το post σου! Mπράβο. Eίναι τόσο αληθινο!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: